2016 FUAR TEMASI: “ENDÜSTRİ 4.0” ve “NESNELERİN İLETİŞİMİ” – ISAF

2016 FUAR TEMASI: “ENDÜSTRİ 4.0” ve “NESNELERİN İLETİŞİMİ”

Endüstri 4.0, yani Almanya’nın öncülüğünde başlatılmış olan; buhar, elektrik ve bilgisayar kontrollü sistemlerin ardından gelen dördüncü sanayi devrimi niteliğindeki, geliştirilen otonom makinalar ve onların iletişimi ya da veri alışverişine dayanan üretim anlayışı… Önceleri sadece konunun uzmanları tarafından bilinen bir konu iken, Marmara Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarlarda ve etkinliklerde kullanılmış olan Endüstri 4.0 ve onunla bağlantılı olarak “Nesnelerin İletişimi/Internet of Things” konuları 2016 yılında Marmara Tanıtım Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarların tema başlığını oluşturacak.

Özellikle güvenlik sektörünü yakından ilgilendirmesi nedeniyle Uluslararası ISAF Fuarlarında yoğun olarak işlenecek olan Endüstri 4.0 ve “Nesnelerin İletişimi/Internet of Things” konuları, konferans ve seminer gibi etkinliklerde ve ayrıca fuar alanı içinde katılımcılara ayrılan özel alanlarda kendisine yer bulacak ve bu alanlar konuyla ilgilenen ziyaretçiler ve uzmanlar için ortak buluşma alanları olacaktır.

29 Eylül – 2 Ekim 2016 tarihlerinde Istanbul Fuar Merkezi 9-10-11. Hollerde düzenlenecek olan 20. Uluslararası ISAF Fuarlarına;

Katılım için lütfen tıklayınız,
Ziyaret için lütfen tıklayınız.