2022 ISAF VE IMEX’İN SONUÇ RAPORLARI YAYINLANDI… – ISAF

2022 ISAF VE IMEX’İN SONUÇ RAPORLARI YAYINLANDI…

13-16 Ekim 2022 tarihlerinde 26.kez gerçekleşen ISAF sektörün en köklü fuarı olduğunu bir kez daha kanıtlarken, 2. Kez gerçekleşen IMEX de geleceğin devi olacağını gelecek birkaç yıl içinde de güçlü bir marka olarak sektörde adından sıkça söz ettireceğini kanıtlamış oldu.

25.000 metrekarelik bir alan üzerinde gerçekleşen fuarda;

  • ISAF Security Fuarı (26. Uluslararası Güvenlik, Ülke Güvenliği Ekipmanları Fuarı)
  • ISAF Cyber Security Fuarı (11. Uluslararası Siber Güvenlik, Bilgi ve Ağ Güvenliği Fuarı)
  • ISAF Smart Life Fuarı (11. Uluslararası Akıllı Binalar ve Akıllı Yaşam Fuarı)
  • ISAF Fire&Rescue Fuarı (26. Uluslararası Yangın, Acil Durum, Arama-Kurtarma Fuarı)
  • ISAF Safety&Health Fuarı (11. Uluslararası İş Sağlığı ve İş Güvenliği Fuarı)
  • IMEX İstanbul (2. Teknoloji ve Bilişim Fuarı)

6 ana başlığa yer verildi.

Fuarlarda 193 stant alanı ve 506 sergileyicinin yer alarak ürettikleri, temsilcisi oldukları, hizmet olarak sundukları ürün ve hizmetler tanıtıldı.

Yurt dışından ise 37 ülkeden önemli firmalar ve markalar en yeni ve son teknoloji ürünlerini tanıtıp yurtiçinden partnerler ile görüşmeler yapıp ilişiklerini geliştirdiler.

Türkiye’de 69 ilden ziyaretçilerin yer aldığı ISAF ve IMEX’in toplam ziyaretçi sayısı 18.726 olarak gerçekleşti. Pandeminin sona ermesiyle uluslararası ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği ISAF ve IMEX’te 58 ülkeden 1065 ziyaretçi ağırlandı.

Uluslararası ziyaretçilerin önemli bir kısmı, yurt dışı alım heyetlerinden oluşmaktaydı. Direkt iş birliği görüşmeleri ve satın alma amaçlı fuarı ziyaret eden yurt dışı ziyaretçilerin önemli bir kısmı büyük iş bağlantıları sağladılar.

ISAF ve IMEX 2023 için firmaların şimdiden katılım taleplerinde bulunmaları ve gelen ziyaretçilerden pozitif geriye dönüşleri 14-17 Eylül 2023 tarihinde de gerçekleşecek olan ISAF ve IMEX’in yeni bir rekor kıracağını da bugünden göstermiş oldu.

2022 Fuar Sonuç Raporuna buradan ulaşabilirsiniz.